• DIREKT BESCHIKBAAR

ClassicLady, 54 jaar, Hetero, uit Lillo

Mijn hele levensverhaal ga ik hier niet neerzetten, ik zoek gewoon een leuke, lieve en ondernemende man om iets mee op te bouwen. Ik ben al een behoorlijke tijd gescheiden en nu toch wel toe aan goed gezelschap met een twist en dat geeft jou te raden wat ik bedoel 😉

Val je op mijn leeftijd? Zie jij me zitten voor heerlijke geile sex? Stuur me een berichtje HIER.

Geslacht: Vrouw, Hetero
Leeftijd: 54
Komt uit: België, Antwerpen
Woonplaats: Lillo

Iets over mezelf:
Relatiestatus: Gescheiden
Lengte: 1.56
Postuur: Normaal
Kleur haar: Blond
Kleur ogen: Blauw

Mijn gevoelige plekjes:
Mijn kutje is: –
Lesbische ervaring: –
Favoriete speeltjes:

Ik zoek: Casual date, Vriendschap, Discrete relatie

In bed hou ik van:

Wat ik in jou zoek:
Heerlijke strandwandelingen, vrijen bij zonsondergang..Dit zijn maar een paar kleine voorbeelden wat ik graag zou willen. Ben jij nou die man die hier heerlijke kriebels van krijg, dan hoop ik snel wat van je te horen.

Mijn sexvoorkeuren:

  • Doorloop een paar stappen en jouw fantasie kan zomaar werkelijkheid worden Nu beter dan Tinder! Echte sexdating!