• DIREKT BESCHIKBAAR

lotteke, 51 jaar, Hetero, uit Kortrijk

wie of wat zoek je hier …een eerlijke persoon waarmee je kan genieten van een babbel en een glaasje . Eens afspreken zo leer elkaar kennen ,in plaats van uren mailen vindt dit onpersoonlijk.Voel je je geroepen stuur een berichtje en ik antwoord altijd. ben sociaal,knuffelaar,lief en eerlijk!!!!!! zo dat was het de rest hoor je van mij persoonlijk . iemand die nog de waarden van het leven kent … geen foto ………..geen reactie

Val je op mijn leeftijd? Zie jij me zitten voor heerlijke geile sex? Stuur me een berichtje HIER.

Geslacht: Vrouw, Hetero
Leeftijd: 51
Komt uit: België, West-Vlaanderen
Woonplaats: Kortrijk

Iets over mezelf:
Relatiestatus: Getrouwd
Lengte: 170.00
Postuur: Dun
Kleur haar: Blond
Kleur ogen: Blauw

Mijn gevoelige plekjes:
Mijn kutje is: –
Lesbische ervaring: Nee
Favoriete speeltjes:

Ik zoek: Vriendschap, Discrete relatie

In bed hou ik van: Langzaam en rustig, Verlegen

Wat ik in jou zoek:

Mijn sexvoorkeuren:
Anoniem of stiekem sex

  • Doorloop een paar stappen en jouw fantasie kan zomaar werkelijkheid worden Nu beter dan Tinder! Echte sexdating!